контрольна робота фізика 11 клас хвильова і квантова оптика

Форма входа. Главная » Файлы » Фізика (контрольні) » 11 клас. Контрольна робота №4 "Хвильова і квантова оптика ". Пошук файлу. Залишилось. секунд. Скачать с сервера(128.5 Kb). Контрольна робота "Хвильова і квантова оптика " складається з двох варіантів. Біля кожного завдання вказано кількість балів за повну та правильну відповідь. 1.


Предмети: Фізика. Класи: 11 клас. Хвильова і квантова оптика.Контрольна робота. Фізика 11. Коливання і хвилі. Контрольна робота. Фізика 11. Електростатика. Контрольна робота. Фізика 11. Отримати сертифікат. За жанром.


ФІЗИКА. 11 клас Контрольні роботи Рівень стандарту. Головний редактор Г. Ф. Висоцька. Редактор О. В. Трефілова. Він містить п’ять контрольних робіт за темами «Електричне поле та струм», «Електромагнітне поле», «Коливання та хвилі», «Хвильова і квантова оптика», «Атомна та ядерна фізика». Кожна робота складається із шести варіантів, розра-хована на 45 хвилин і включає завдання чотирьох рівнів складності: початкового, середнього, достатнього та висо-кого. Завдання початкового рівня подано у вигляді тестів, що дає змогу перевірити засвоєння учнями елементів знань.


Усі уроки фізики 11 клас. Електродинаміка. Хвильова й квантова оптика. УРОК 12/49. Тема. Тематичне оцінювання з теми «Хвильова й квантова оптика». Мета уроку: контроль і оцінювання знань, умінь і навичок учнів з вивченої теми. Тип уроку: урок контролю й оцінювання знань. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ. Підсумкове тематичне оцінювання можна провести у вигляді контрольної роботи. Кожний варіант контрольної роботи містить шість завдань. Нижче пропонуємо один із варіантів контрольної роботи № 4 «Хвильова й квантова оптика». Завдання 1. Яке явище вивчав Ньютон у своїх дослідах за допомогою скляної трикутно.


11 клас. Складено до підручника: «Фізика і астрономія» підручник для 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів (рівень стандарту, за навчальною програмою авторського колективу під керівництвом Ляшенка О. І.) Автори Т. М. Засєкіна, Д. О. Засєкін — К. : УОВЦ «Оріон», 2019. – 272 с. : іл. Розділ І Електродинаміка. Урок 1. Електромагнітна взаємодія. Закон Кулона. Урок 49.Контрольна робота: "Хвильова і квантова оптика". Тема 5. Атомна та ядерна фізика. Урок 50.


Уроки фізики в 11 класі. Контрольні роботи з фізики. Тести. Олімпіади. В даному розділі до Вашої уваги представлено контрольні роботи з відповідних розділів фізики, що вивчаються в 9 – 11 класах. Контрольні роботи. Контрольні роботи за оновленою програмою 2017 року.


Категорія: Хвильова та квантова оптика, 11 клас. Перегляди: 472. Попередня. Головна --Мапа --mapa Фізика --Механіка --Електрика та магнетизм --МКТ і основи термодинаміки --ХВИЛЬОВА ОПТИКА --КВАНТОВЕ ВИПРОМІНЮВАННЯ --ФІЗИКА АТОМІВ І МОЛЕКУЛ --ФІЗИКА АТОМНОГО ЯДРА ТА ЕЛЕМЕНТАРНИХ ЧАСТИНОК --ЕЛЕМЕНТИ ФІЗИКИ ТВЕРДОГО ТІЛА --Лабораторні та практичні роботи Електротехніка, теорія Математика --Алгебра


Хвильова і квантова оптика. Урок 11.41.1 Розвиток уявлень про природу світла. Джерела й приймачі світла. Поглинання і розсіювання світла. Поширення світла у різних середовищах Коваль Світлана Сергіївна, СЗШ № 201, Дніпровський р-н Гавронський Вадим Володимирович, ІППО КУ імені Бориса Грінченка. 1 2 3. Урок 11.44.4 Лабораторна робота № 5 «Визначення показника заломлення скла». Урок 11.45.5 Світло як електромагнітна хвиля. Хвильові властивості світла. Урок 11.47.7 Квантові властивості світла. Гіпотеза М. Планка. Світлові кванти. Маса, енергія та імпульс фотона Воронова Анна Володимирівна, СШ № 135, Шевченківський р-н. Урок 11.48.8 Квантові властивості світла. Розв’язування задач.


Инфоурок › Физика ›Тесты›Контрольні роботи з фізики 11 клас. Контрольні роботи з фізики 11 клас. Скачать материал. библиотека материалов. Дидактичний матеріал можна використовувати для організації диференційної самостійної роботи учнів на уроках фізики в 11 класі, як для поточного контролю знань, так і контролю знань з окремих тем курсу. Посібник адресований вчителям фізики та учням 11 класу і містить у собі 1 самостійна та 5 контрольних робіт до всіх тем курсу, розроблених відповідно до діючих програм та підручників.


Усі уроки фізики 11 клас. Тема 1. Електричне поле і струм. Урок 1. Електричне поле. Розв'язування задач. Урок 49. Контрольна робота: "Хвильова і квантова оптика". Тема 5. Атомна та ядерна фізика.


Змочування. Капілярність. 11 клас. «Електропровідність напівпровідників. Власна та домішкова провідність. Квантові постулати Бора. Поглинання та випромінювання світла атомами. Радіоактивність. α -, β — , γ – випромінювання. Закон радіоактивного розпаду. Контрольні роботи. 7 клас. 8 клас. Різнорівнева контрольна робота з теми «Електричне поле та струм». Контрольна робота з теми: «Коливання та хвилі». Різнорівнева контрольна робота з теми: «Хвильова та квантова оптика». академічний рівень. Електромагнітні коливання та хвилі. Дифракційні картини. Хвильова оптика. Дисперсія світла. Фотоефект та його закони.


1-класс 2-класс 3-класс 4-класс 5-класс 6-класс 7-класс 8-класс 9-класс 10-класс 11-класс. Решебники для 11-го класса. Учебники для 11-го класса. Решебники за 11 класс > Фізика > В.Д. Сиротюк, В.І. Баштовий. В.Д. Сиротюк, В.І. Баштовий. Загрузка. Розділ 4. ХВИЛЬОВА І КВАНТОВА ОПТИКА.


Розділ 4. ХВИЛЬОВА І КВАНТОВА ОПТИКА. Розділ 5. АТОМ І АТОМНЕ ЯДРО. Розділ 6. ФІЗИЧНИЙ ПРАКТИКУМ. Розділ 7. УЗАГАЛЬНЮЮЧІ ЗАНЯТТЯ. Новини фізики і не тільки. Наш фізблог. Розклад уроків > 11 клас > . Розділ 4. ХВИЛЬОВА І КВАНТОВА ОПТИКА. Вміст. Контрольна робота - 1. Державні вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учнів. Учень (учениця): називає основні етапи розвитку оптики як науки та прізвища її творців, розмір сталої Планка, значення швидкості поширення світла у вакуумі, повітрі й воді; наводить приклади застосування оптичних явищ у техніці й виробництві; розрізняє хвильові й квантові властивості світла; формулює закони заломлення світла, рівняння Ейнштейна для фотоефекту


Контрольна робота № 1. Кінематика Контрольна робота № 2. Динаміка. Сили в природі Контрольна робота № 3. Динаміка. Закони збереження в механіці Молекулярна фізика й термодинаміка (10 клас) Контрольна робота № 4. Властивості газів Контрольна робота № 5. Властивості рідин, твердих тіл Контрольна робота № 6. Основи термодинаміки.


Головна » Вчитель » Фізика 11 клас. Тема 5. Хвильова і квантова оптика. 1.Електромагнітне поле Мета уроку: сформувати уявлення учнів про електромагнітне поле, роз'яснити умови його існування. Тип уроку: урок вивчення нового матеріалу. Г. Марконі проведена велика робота з удосконалення приладів для радіозв'язку. Зокрема, в 1902 р. він здійснив радіозв'язок через Атлантичний океан. Його діяльність відіграла значну роль в розвитку радіотехніки, зокрема в поширенні радіо як засобу зв'язку, і була відзначена в 1909 р. Нобелівською премією.


5. Хвильова й квантова оптика. Тематичне планування. № з/п. 11 Дифракція світла. 12 Лабораторні роботи № 4 і 5. 13 Поляризація світла. 14 Зародження квантової теорії. Оптика являє собою розділ фізики, у якому вивчають явища й закономірності, пов’язані з виникненням, поширенням і взаємо-дією з речовиною електромагнітних хвиль видимого діапазону. ¾¾. Геометрична оптика — це розділ оптики, у якому вивчають закони. поширення світла в прозорих середовищах і принципи побудови зобра-жень в оптичних системах без урахування хвильових властивостей світла. Основними поняттями геометричної оптики є пучок і промінь. ¾¾. Промінь — це лінія, що вказує на напрямок перенесення світлової.


Головна » Файли » Вчителям » Фізика. Контрольна робота з теми «Хвильова і квантова оптика » 11 клас. [ Викачати з сервера (17.7 Kb) ]. 11/10/2012, 11:52. 1. 2. Категорія: Фізика | Додав: Директор. Переглядів: 19958 | Завантажень: 7081 | Коментарі: 7 | Рейтинг: 2.2/29. Всього коментарів: 4.


ОПТИКА: геометрична і хвильова. КВАНТОВА ОПТИКА. Ядерна фізика. ВІДЕО уроки. ФІЗИКА-11 клас. ФІЗИКА в дослідах і експериментах - GetAClass анімації. Творча студія: ФІЗИКА в анімаціях. РАДІОЛЮБИТЕЛЬ -анімації. Фізика підготовка до ЗНО комплексне видання Довідник юного фізика Фізика - довідник школяра Фізика - майстер-клас. Останні ЦІКАВІ НОВИНИ з усього світу. Фізика на ТСН.


Інформатика та фізика в 5-11 класі. пятница, 14 марта 2014 г. Хвильова і квантова оптика - контрольна робота (6 варіантів, 11 клас рівень стандарту). Завантажити файл. Автор: slaviyn на 16:18. Отправить по электронной почте Написать об этом в блоге Опубликовать в Twitter Опубликовать в Facebook Поделиться в Pinterest. Комментариев нет: Отправка комментария. Следующее Предыдущее Главная страница. 7 клас "Світлові явища. Прямолінійне поширення сві. Задачі для підготовки до к/р з теми "Хвильова і кв. ► февраля (2). ► января (2). ► 2013 (12). ► ноября (1). ► мая (1). ► апреля (5).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина