конспект уроку з фізкультури 3 клас різновиди ходьби та бігу

Конспект на урок Фізична культура скачати. Комплекс вправ ранкової гімнастики. Різновиди ходьби та бігу. Вправи на розвиток сили. Лазіння по горизонтальній та похилій гімнастичній лаві різними способами; по гімнастичній стінці в різних напрямах. Рухлива гра «Заєць без лігва». Завдання: формувати потребу в особистому фізичному вдосконаленні на основі розвитку стійкої зацікавленості у фізичній культурі; засвоїти і вдосконалити рухові навички лазіння і перелазіння; сприяти розвитку рівноваги, координації в просторі та укріпленню м’язового корсету через загальнорозвивальні вправи; виховувати увагу, наполегливість, дисциплінованість. Інвент.


Инфоурок › Физическая культура ›Конспекты›Конспекти уроків з фізичної культури для 3 класу. Конспекти уроків з фізичної культури для 3 класу. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Урок №3 Тип уроку: вивчення нового матеріалу 3 клас. Тема. Ігри для активного відпочинку 07.09.2016 рік. Завдання уроку: 1.Ознайомити учнів з правилами рухливих ігор та безпеки на уроках фізичної культури та під час самостійних занять фізичними вправами. 2.Ознайомити з комплексом ЗРВ без предмета. 4.Ходьба на носках, на п’ятках, на внутрішній і зовнішній частинах ступні; з високим підніманням стегна, у напівприсіді; у присіді; стрибками у присіді. 5.Рівновиди бігу. 6.Комплекс ЗРВ без предмета.


Конспекти уроків фізкультура 3 клас. Урок 1. Тема. Правила поведінки та безпеки під час занять легкою атлетикою. Загальнорозвивальні вправи у русі. Спеціальні вправи бігуна. Біг 30 м. Рухливі ігри та естафети з бігом зі стрибками. Урок 2. Тема. Загальнорозвивальні вправи в русі. Спеціальні вправи бігуна. Біг 30м. Стрибок у довжину з місця. Рухливі ігри та естафети з бігом, зі стрибками. Урок 3. Тема. Загальнорозвивальні вправи у русі. Спеціальні вправи бігуна. Біг 30м. Рухливі ігри та естафети з бігом, зі стрибками. Урок 4. Тема. Загальнорозвивальні вправи у русі. Тема. Організовуючі та загальнорозвивальні вправи. Різновиди ходьби і бігу. Індивідуальні дії без м’яча: «відкривання», «закривання». Урок 11.


План-конспект уроку фізкультури. 3 клас. [ Викачати з сервера (18.3 Kb) ]. 11.12.2015, 14:11. Тема. Стройові та ЗРВ. Рівномірний біг із зміною напряму за сигналом. Комбінація із вивчених акробатичних елементів (2 перекиди вперед, 2 перекиди назад, стійка на лопатках, «міст» із положення лежачи. Завдання уроку. Вивчення комплексу загальнорозвивальних вправ на місці, виконання комбінації з вивчених акробатичних вправ. Розвиток координації рухів та спритності. Виховання дисциплінованості, дружності, свідомого ставлення до занять фізичною культурою. Місце проведення. Спортивний зал школи. Інвентар. Гімнастичні мати, гімнастичні лави. ХІД УРОКУ. № п/п. Зміст уроку. Дозу-вання. Організаційно –.


Конспект уроку з фізичного виховання. Тема: Організовуючі вправи. Загальнорозвивальні вправи для формування правильної постави. Різновиди ходьби та бігу. Різновиди ходьби та бігу. Підтягування у положенні лежачи на горизонтальній та похилій гімнастичній лаві. Лазіння по гімнастичній стінці однойменним і різнойменними способами (вгору, вниз, по діагоналі, праворуч, ліворуч). Спрямування: фізичне виховання 2 клас. Мета: а) освітня: навчити учнів контролювати свій стан під час виконання ходьби,бігу на коротку дистанцію; навчити лазінню по похилій лаві, по гімнастичній стінці однойменним і різнойменними способами; підтягуватися у положенні лежачи на похилій гімнастичній лаві.


Даний урок навчить здобувачів освіти розрізняти різні види положення тіла у просторі - сіди, упори, виси; виконувати комплекс вправ на місці зі скакалкою; сприяє розвитку швидкості, сили та координації рухів; сприяє формуванню свідомого ставлення до власного здоров’я і фізичного розвитку; виховує сміливість, рішучість, вміння діяти командою. Всі класи 1 клас 10 клас 11 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас Дошкільне виховання. Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший.


Завдання уроку: Навчити стійок баскетболіста. Навчити кидків м’яча з місця обома руками від грудей. Розвивати … . Тема: Техніка безпеки під час занять спортивними іграми. Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. Стійки баскетболіста. Кидки м’яча з місця обома руками від грудей. Рухлива гра «Зміна капітана». Завдання уроку: Навчити стійок баскетболіста. Навчити кидків м’яча з місця обома руками від грудей. Розвивати швидкість, спритність у рухливій грі «Зміна капітана».


План-конспект уроку для учнів 3 класу. Школа пересувань. Завдання уроку: 1. Освітні: - удосконалювати лазіння по похилій гімнастичній лаві в упорі стоячи на колінах, підтягування по похилій гімнастичній лаві лежачи на животі однойменним та різнойменними способами; - продовжувати навчати стрибкам через скакалку на двох ногах, на одній нозі; - повторити комплекс вправ ритмічної гімнастики під музику. 2. Оздоровчі: - сприяти розвитку координації рухів, правильній поставі, силі рук, м’язів черевного пресу, гнучкості, швидкості, спритності. 3. Виховні: - сприяти вихованню активності, уважності, дис.


Головна » Матеріал для завантаження » Розробки Уроків » Фізична Культура. Конспекти уроків з фізичної культури 3 клас. (432.5 Kb) ] 17.12.2011, 21:08 fizkult.at.ua (432.5 Kb) ] 17.12.2011, 21:08 -. 1. 2. 3. 4. 5. Категория :ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА | Добавил :yrok Просмотров :60741 | Загрузок :23679 | Комментарии :5 | Рейтинг :3.1/40. Схожий матеріал: ТАКОЖ ВАМ МОЖЕ БУТИ ЦІКАВО: Всего комментариев : 5. Написано КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ І СЕМЕСТР 3 КЛАС (УСІ ПРЕДМЕТИ), деж усі як немає Музичного мистецтва та образотворчого мистецтва ???? Таблиця множення. ДОВІДНИК.


У посібнику розкриваються основні цілі й завдання фізичної культури для учнів 3-х класів, наводиться календарне планування і плани-конспекти на 102 уроки фізичної культури (основної медичної групи і окремо для учнів спеціальної медичної групи). Матеріали, що пропонуються на СD, призначені для вчителів фізичної культури, учителів початкових класів, що проводять уроки фізичної культури, та студентів відповідних навчальних закладів. Зміст ПЕРЕДМОВА. РОЗДІЛ 1. Навчальна програма для учнів 3 класу . Розділ 2. Навчальне планування для 3 класу. Календарний план для учнів 3-го класу основної медичної .


Р.В. Богайчук. фізична культура. Конспекти уроків 3 клас. Посібник для вчителя. Друге видання, перероблене". Різновиди ходьби і бігу. Комплекс вправ ранкової гімнастики з м ячем. Ловіння і передача м яча двома руками зі зміною місць. Ведення м яча, пересуваючись кроком і бігом. Кидання м яча двома руками від грудей та голови. Рухлива гра Вибий ведучого. Завдання. 1. Вчити: ловити м яч, що летить, двома руками зі зміною місць; кидати м яч обома руками від грудей; кидати м яч обома руками від голови; вести м яч, пересуваючись кроком і бігом. 2. Розвивати точність рухів, рухливість. 3. Сприяти фізичному розвиткові учнів.


Автор: Трішкін Олександр Юрійович, вчитель фізичної культури МОУ СЗШ № 100, р. Волгоград. Опис матеріалу: Пропоную вам план - конспект відкритого уроку з фізичної культури на тему «Рухливі ігри на розвиток спритності» для учнів третього класу. Даний матеріал буде корисним вчителям фізичної культури, так як в ньому містяться ігри та естафети з використанням ІКТ. Для учнів буде пізнавально і незвично, що підвищить інтерес до занять фізичної культури.


Бібліотека вчителя. Р.В. Богайчук. фізичнА культурА. Конспекти уроків 3 клас. Посібник для вчителя Друге видання, перероблене. Тернопіль Навчальна книга — Богдан. Посібник містить плани-конспекти уроків з описом рухливих ігор та орієнтовними комплексами вправ з предмета “Фізична культура” для 3-го класу загальноосвітніх шкіл. Також тут вміщено перелік контрольних навчальних нормативів і вимог, кросворди та загадки на спортивну тематику, цікавинки про футбол, пам’ятку для вчителя, словник термінів. Для зручності у використанні уроки розміщено на відривних арку-шах. До кожного уроку відведено місце для доповнень, змін, уточнень, творчих доробків учителя. Різновиди. ходьби. і. бігу. Комплекс. вправ.


Конспект уроку з фізичної культури за темою «Легка атлетика» для учнів 8 класу. Тема: Легка атлетика. Завдання: 1. Ознайомити учнів з особливостями дихання та питним режимом при заняттях легкою атлетикою. БЖД під час занять фізичними вправами. 2. Різновиди ходьби та бігу. Комплекс ЗРВ. 3. Закріпити техніку бігу на короткій дистанції (низький старт, стартовий розбіг, біг по дистанції). 4. Навчати техніки рівномірного бігу.


Конспект уроку з фізичної культури Вчитель фізичної культури: Кузьменко Ганна Никонівна. План – конспект уроку фізичної культури для учнів 5 – А класу Тема: «Гімнастика» Мета уроку: Закріпити отримані учнями навички й уміння з техніки лазіння по канату в два прийоми та без допомоги ніг (хлопці), акробатична комбінація, вправи на гімнастичній колоді. Розвиток в учнів загальної гнучкості, сили і спритності, спираючись на кращі традиції українського народу. Різновиди бігу: правим та лівим боком приставним кроком, руки на поясі; спиною вперед; Вчитель: «Діти поступово перейшли на дріботливий біг, перейшли на крок, відновлюємо дихання. Із колони по-одному в колону по-п’ять Ліворуч!»


План – конспект уроку. Дата проведення: Фізичної культури для учнів 3 класу Тема: Баскетбол – І семестр. Завдання: 1. Повторити ловіння та передачі м’яча двома та однією рукою з різних положень. 2. Закріпити ведення м’яча правою та лівою рукою. 3. Розвиток рухових якостей – колове тренування. 4. Естафети з м’ячем. Місце проведення: спортивний зал. уроку, їх. Зміст навчального матеріалу, фізичного Організаційно – методичні вказівки. тривалість. 5. Різновиди ходьби: - звичайна ходьба руки на поясі - ходьба на носках - ходьба на п’ятах - звичайна ходьба руки на поясі 6. Перешикування з колони по одному в колону по п’ять. 7. Загально – розвиваючи вправи на місці. до 30 с. до 20 с.


Розділ 2. ПЛАНИ-КОНСПЕКТИ УРОКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ДЛЯ УЧНІВ 1-го КЛАСУ . . 9. Програмою з ди­ сципліни «Фізична культура» для учнів перших класів Нової української школи передбачено, що основною метою навчального предмета є роз-виток в учнів початкової школи ключової здо­ ров’язбережувальної компетентності шляхом набуття ними навичок збереження, зміцнення здоров’я та дбайливого ставлення до нього. Саме тому гімнастика посідає важливе місце у навчальних програмах з фізичної культури, а також у практичній роботі вчителів фізичної культури. Організаційні вправи. Різновиди ходьби та бігу. Стрибки з поворотами та з про-суванням. Лазіння/підлізання.


ПЛАН – КОНСПЕКТ открытого урока по физической культуре в 3 классе.Ра. План-конспект открытого урока по физической культуре для 4 класса "Строевые упражнения с применением структур сингапурской системы обучения". Цель: Создать представление у обучающихся о нетрадиционных формах обучения и содействовать развитию двигательных качеств и освоение теоретических знаний. Предлагаю вам план конспект открытого урога по физической культуре для 3 класса на тему "Метание малого мяча".Данный материал будет полезен учителям физической культуры.Для учащихся по. План - конспект открытого урока по физической культуре в 1 классе Тема урока: Баскетбол.


уроку фізичної культури. для учнів 3 класу. ЗОШ № __ м.Кременчука. Способи рухової діяльності: школа пересувань, школа сприяння розвитку фізичних здатностей, школа стрибків, школа активного відпочинку (рекреації). Завдання уроку . Різновиди ходьби: · на носках, руки за голову; · на п'ятках, руки до плечей; · перекатом з п'ятки на носок, руки за спину; · у напівприсіді, руки за голову; · в повному присіді, руки на колінах; · звичайна ходьба. 9м. 9м. Бігові та стрибкові вправи: · біг з високим підніманням стегна; · біг із захлестом гомілки назад; · стрибки на правій; · теж, на лівій; · підскоки; 2Х9 м 2Х9 м 2Х9 м 2Х9 м 2Х9 м. Виконуються по діагоналі, по бічній та лицевій лініях учні виконують ходьбу.


Конспект уроку фізкультури в 1 класі. Тема: Загальнорозвивальні вправи з м`ячем. Вправи для розвитку сили. Стрибки в глибину з висоти до 40 см із м`яким приземленням. Зіскок з гімнастичної лави вигнувшись. Різновиди ходьби, бігу. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Alla Zabarna Чт, 2013-03-28 11:02. Запропонований урок розроблено за новою програмою та має вид подорожі великою країною «Фізкультурія», під час якої учні „відвідують” різні станції, де виконують навчальні вправи. Автор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина