література для читання влітку 3 клас

Читання влітку: список програмних творів з літератури (2 - 11 класи). Влітку, під час канікул, коли з'являється багато вільного часу, можна добре підготуватися до наступного навчального року – прочитати багато цікавих книжок, включених до шкільної програми з літератури. Ми публікуємо список літератури для обов’язкового читання. Більшість творів з української літератури розміщені й на нашому сайті. Тож просто тиснемо на посилання і читаємо! Зичимо усім нашим читачам цікавих та продуктивних канікул, сповнених новими враженнями та емоціями! Останні коментарі до сторінки. « Літературне читанн.


Бібліотека Літературне читання 3 клас Матеріали до уроків. Про матеріал. Перелік книг для читання влітку і теми уроків з позакласного читання для 3-го класу (За книгою В.О.Науменко, Л.А.Харітоненко «Літературне читання третій клас»). Перегляд файлу. Перелік книг з позакласного читання. (влітку, для 3 класу). «Чарівні» українські народні казки (казки з чарівними перетвореннями або чарівними предметами). 1-3 казки. («Котигорошко», «Кривенька качечка», «Про дідову та бабину дочку» чи інші). Петро Єршов «Горбоконик» (мовою ориг іналу або в перекладі на українську мову М.Рильського).


Списки літератури для обов'язкового читання,позакласне читання. Список літератури: Що читати влітку учням 5-11 класів: за рекомендацією МОН. Що читати сучасним дітям і підліткам: рекомендовані читацькі списки. Читацькі списки для сучасних школярів: українська література. Список літератури для 3 класу. Українські народні казки. Олена Пчілка.


Що читати влітку? Кожного літа наша бібліотека запрошує читачів до участі у Програмі літніх читань “Канікули з книгою”. Про цьогорічні літні пропозиції читайте тут (або завантажуйте тут). Того, хто зголоситься стати її учасником, чекають літературні відкриття, несподівані сюрпризи, розваги й конкурсні перегони і, як винагорода за докладені зусилля й читацьку працю – зароблені БІВи й придбана за них новенька книжка для власної бібліотечки. Та які б “секретні” маршрути літніх книжкових пригод вам не прокладали бібліотекарі, ще жодного разу літні читання не обійшлися без такого атрибуту, як реком. Рекомендовано для читання учням 3 класу: файл pdf (версія для друку). файл doc.


Література на літо. Список літератури для учнів, що закінчили: 1 клас. 2 клас. 3 клас. 4 клас. 5 клас. 6 клас. 7 клас. 8 клас. Зміни в програмі читання для 10-11 кл. Перелік створено на основі опрацювання програмних матеріалів сайту Міністерства освіти України. Розділ може доповнюватись та доопрацьовуватись…


Та зарубіжної літератури. Із змістом яких треба ознайомитись влітку. 1(5) клас – українська література. Легенди: «Про зоряний Віз», «Берегиня», «Чому пес живе коло людини?», «Дажбог», «Неопалима купина», «Як виникли Карпати», «Чому в морі є перли і мушлі». Народні перекази. М. ЗУЗАК «Крадійка книжок». Рекомендована література для позакласного читання. 5 клас. Українські народні міфи та легенди.


Ось і знову шкільний дзвінок покликав вас в дорогу. Кожен день ви сідаєте за парти і піднімаєтеся крутими сходами знань з допомогою підручників. Ваша головна праця - поповнювати свої знання, розвивати розум, відточувати літературне читання, щоб пізніше отримати цікаву професію і зайняти гідне місце в житті.


Статті, поради, інструкції. Список літератури на літо для учнів 2-11 класів. 2 клас. Казки та билини про Іллю Муромця і російських богатирів. Казки різних народів про тварин. Російські літературні казки (П. Єршов, О. Пушкін, В. Одоєвський, П. Бажов, В. Берестов, В. Хмельницький, Б. Сергунков). Зарубіжні літературні казки (А.де Сент-Екзюпері, Д. Родарі). Акім Я. Вірші. Список літератури для обов'язкового читання в 11 класі. Проза кінця 19-поч. 20 століття. Бунін І. Вірші, оповідання: "Пан із Сан-Франциско", "Сонячний удар", сб. "Темні алеї" (2-Зрассказа). Купрін А. "Олеся", "Гранатовий браслет" та ін. Аверченко А. Розповіді (2-3). Зощенко М. Розповіді (2-3). Поезія "срібного" століття.


Інтернет-магазин Ранок - 10 000 книг українською та російською мовами. Тут можна купити книгу на будь-який смак. Дитячі книги. Казки, скоромовки, книжки-панорамки, альбоми для наліпок. Книжки для підготовки до школи. Світові бестселери. Великий вибір кулінарних книг. Наочні посібники. Розвиваючі ігри. Набори для творчості. Навчальна література. Енциклопедії. Словники. Сезонні акції та знижки на кращі книги. Доставка книг поштою або кур’єром. Найактуальніші новини для викладачів у «Клубі вчителів».


Усі шкільні підручники з літературного читання 3 клас! Завантажити шкільні підручники з літературного читання для 3 класу онлайн! GDZ4YOU - з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Щоб цього не сталося, необхідно читати якомога більше. Говорять, що людина, яка не читає книг, проживає лише одне життя, лише одну історію та пригоду. Але той, хто читає, відкриває для себе мільйони яскравих неповторних світів і вчиться не лише на власних помилках, а й досвіді героїв книжок. Отже, щоб почати переживати нові пригоди, навіть не залишаючи тепле затишне ліжечко, зробіть собі гарячого чаю і влаштовуйтесь зручніше за підручниками з літературного читання для 3-ого класу.


Позакласне читання 3 клас. Продажа, поиск, поставщики и магазины, цены в Украине. Позакласне читання 3 клас. Робота за дитячою книжкою+безкошт. додаток Щоденник читача 2020р НУШ. Доставка из г. Харьков. 98% из 56 за год. В наличии. 47 грн. КупитьВ корзину. Позакласне читання 3 клас За новою програмою.


Підручники в електронному вигляді Читання 3 клас дивитись і читати онлайн. Шкільні підручники за новою програмою у форматі PDF, DJVU. У цьому розділі присутні шкільні підручники з Читання (Читанка, Літературне читання) для учнів 3 класу нова програма, які можна подивитись онлайн і читати з телефону, комп’ютера (ПК), планшета та Ipad. Всі підручники представлені в електронному вигляді (формат pdf та djvu). Моя домашня читальня 3 клас Савченко.


Шкільні підручники з Літературного читання для 3 класу скачать. Книга по чтению: учебник для 3 кл. ч.2 (русский язык обуч.) Автор: Гудзик И.Ф. Видавництво: Київ, Освіта, 2003 рік. Книга по чтению 3 класс Гудзик часть 1. Книга по чтению: учебник для 3 кл. ч.1 (русский язык обуч.) Автор: Гудзик И.Ф. Видавництво: Київ, Освіта, 2003 рік. Читанка 3 клас Савченко 2 частина. Читанка. Частина друга: підручник для 3 кл. Автор: О.Я. Савченко. Видавництво: Київ, Освіта, 2003 рік. Читанка 3 клас Савченко 1 частина. Читанка. Частина перша: підручник для 3 кл. Автор: О.Я. Савченко. Видавництво: Київ, Освіта, 2003 рік. Літературне читання 3 клас Савченко. Літ. чит. Укр.


Продаж заборонено. Х 91 Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах серії «Шкільна бібліотека»/ укладач Тетяна Стус. — Львів : Видав-ництво Старого Лева, 2016. — 192 с. А я хочу, щоб моя річка була чистою, Бо я влітку дуже люблю в ній купатися! А ще хочу, щоб сонце посмішкою променистою Не забувало кожного ранку зі мною вітатися! А я просто люблю збирати квіти, Дихати їхніми п’янкими ароматами!


Хрестоматія з літературного читання для 3 класу. 2014. – 113 с. Укладачі: творча група учителів початкових класів Миколаївського району: Біскуп Н. М., Євушко З. Р., Зварич Л. М., Мірошнікова Н. З., Оприско Г. М., Осмак С. Г., Рудейко І. О., Семчишин О. М., Стасів О. Ю., Теличко О. І., Ткач Н. М. Рецензування : Воробець Н. Т. – методист Миколаївського РМК. Хрестоматія доповнює підручники з літературного читання для учнів третього класу. До неї включені лише твори тих авторів та жанрів, які не ввійшли до чинних на сьогодні підручників, але передбачених змістовою лінією Програми «Коло читання». Сині проліски привітно Зводять вінчики малі. І хоч, може буде влітку Більше квітів запашних, КВІТЕНЬ.


Література для читання влітку. Пам'ятка читача. 1.Перед тим як розпочати читання, вибери книжку, в якій розкривається зміст матеріалу, що ти вивчаєш. 2. Пам'ятай, шо читання - одне з найважливіших занять у самоосвіті і ставитися до нього треба серйозно. 3. Слід урізноманітнювати прийоми і способи читання. 4. Читаючи, думай, шукай головне, основне, найістотніше. 5. Не поспішай, «не ковтай» книгу, вдумайся в логіку і зміст того, що ти читаєш.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина