контрольна робота з літератури 4 клас 2 семестр

Завантажити контрольні роботи з літературного читання за 4 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок». Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. Контрольна робота. Читання мовчки.4 клас, ІІ семестр. Літературне читання, 4 клас, Контрольні роботи. 2 відгука. 5. Додав(-ла) Боженко Л. В. 4 червня 2020 2911 2. docx. Контрольна робота. Навички читання мовчки. Контрольна робота за розділом "У країні світової літератури" , Літературне читання, 4 клас, Контрольні роботи. Додав(-ла) Дружко Н. О. 8 травня 2020 947 0. docx. Підсумкова контрольна робота з літературного читання за 4 клас в умовах дистанційного навчання. Літературне читання, 4 клас, Контрольні роботи. 6 відгуків.


Просмотр содержимого документа «Контрольні роботи. Літературне читання. 4 клас. ІІ семестр». Розробила вчитель початкових класів. Фурманець Алла Євгеніївна. Зведений перелік робіт для підсумкових перевірок, які проводяться. в 4 класі з літературного читання. Вид перевірки. 4 клас. І. сем.


Перевірні роботи з літературного читання складені згідно нової програми та методичних рекомендацій. Тест на урок Літературне читання скачати. Італійська народна казка, 415 слів 2. Контрольна робота. Виконай завдання. 1. Хто зустрівся на дорозі? А Вогонь і Честь □ В Вогонь і Вода. Б Вода і Честь. 2. За якими прикметами можна знайти вогонь? А за димом □ В за звуками. Б за спалахами.


Контрольні роботи з математики на І, ІІ семестри; Контрольні роботи з природознавства на І, ІІ семестри. Завантажити: Контрольні роботи для 4 класу + Сертифікат (Розмір: 1.1 MB, Завантажень: 48760). Теґи. 4 клас. Літературне читання 4 клас. Математика 4 клас. Природознавство 4 клас. Українська мова. Шкільне життяFollow on Twitter Send an email 30.08.2017. 116 755. Facebook Twitter WhatsApp Telegram Viber Надіслати електронною поштою Надрукувати. Коментарів: 2. Конспекти уроків української мови та літератури. Конспекти уроків англійської мови. Конспекти уроків німецької мови. Конспекти уроків зарубіжної літератури. Конспекти уроків історії та правознавства. Конспекти уроків математики, алгебри, геометрії.


Добірка контрольних робіт з літературного читання. Методична розробка "Контрольні роботи" з літературного читання в 4-му класі. Завантажити rozrobka.docx (76.75 Кб.) Формат файлу: .docx. Оцініть публікацію. Рейтинг статті: 4 з 5 на основі 3 оцінок. Автор: Юхимець Людмила Адамівна Посада: учитель початкових класів. Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК». Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу осв.


Методична розробка уроку зарубіжної літератури для 11 класу «П. Целан «Фуга смерті» - один із найвідоміших творів про Голокост, особливості композиції твору, художнє новаторство митця». 2020-03-30 13:50. Блочно – тематичне планування на березень. Літературне читання, 3 клас. Навчальна контрольна робота за І семестр. Літературне читання, 3 клас. Контрольна робота. ІІ семестр. Літературне читання, 2 клас. Контрольна робота №1. Аудіювання. Українське читання, 4 клас. Контрольна робота. Читання мовчки.


Контрольна робота 2. ВАРІАНТ 1. 1. Визнач жанр прочитаного твору. B казка. 2. Що сталося під самісінький Новий рік у будинку Діда Мороза? Б з ’явилися миші. 3. Від кого Дід Мороз заховав мішок з подарунками? В від мишей. 4. Де Дід Мороз заховав подарунки? В на футлярі великого годинника. 5. Кого автор називає грізним і недремним сторожем?


Инфоурок › Начальные классы ›Конспекты›Контрольна робота: читання мовчки (4 клас). Контрольна робота: читання мовчки (4 клас). Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Контрольна робота з літературного читання №1. уч _ 4 класу. _ _ варіант. Прочитай текст. Загублені рукавички. Товаришів у мене багато — у школі, в нашому класі й у сусідніх дворах. Але найбільше дружу з Ігорем. Ми живемо в одному будинку й навчаємося в одному класі, і сидимо за однією партою. Яка в нас дружба — судіть з такої пригоди.


4 клас. контрольна робота №2. Читання мовчки. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Олійник Оксана1 Ср, 2016-11-23 20:03. Контрольна робота. Перевірка мовних знань і вмінь у 2 класі з теми "Іменник. Прикметник". Предмети.


Контрольні роботи. Літературне читання 4 клас. Аудіювання Читання мовчки Робота з літературним твором. Українська мова 4 клас Перевірка мовних знань і вмінь Письмовий переказ Диктанти. Природознавство 4 клас. Всесвіт та Сонячна система 1 Всесвіт та Сонячна система 2 План і карта 1 План і карта 2 Океани Землі Материки. 4 клас Тестові контрольні роботи 1 семестр Комбіновані контрольні роботи 1 семестр. Надіслати електронною поштою Опублікувати в блозі Опублікувати у Twitter Опублікувати у Facebook Поділитися в Pinterest. 35 коментарів: Мельник Людмила Олександрівна 17 січня 2018 р. о 11:14. Дяку.


Контрольна робота з літературного читання 4 клас. Робота з літературним твором. Контрольні роботи | Переглядів: 3556 | Завантажень: 1824 | Додав: Nadija | Дата: 10.03.2017 | Коментарі (0). Контрольна робота № 4. Контрольна робота № 4 з математики 4 клас (за новою програмою 2016 р.) Контрольні роботи | Переглядів: 7216 | Завантажень: 4348 | Додав: Nadija | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0). Контрольна робота № 5. Контрольна робота № 5 з математики 4 клас (за новою програмою 2016 р.) Контрольні роботи | Переглядів: 4735 | Завантажень: 2767 | Додав: Nadija | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (1). Контр.


Головна » Файли » 4 КЛАС » КОНТРОЛЬНІ РОБОТИ 4 КЛАС. У категорії матеріалів: 6 Показано матеріалів: 1-6. Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам. Готуємось до контрольної тематичної контрольної роботи 4 клас - тема"around the city". Готуємось до контрольної роботи тема"around the city". 4 клас Variant I. Семестрова контрольна робота з читання 2 семестр 7 клас - підручник Карп'юк (0). Друзі мого сайту. Пошук.


Тести з таких тем навчальної програми 4 класу: "Schule", "Natur", "Freizeit". 1. 2. 3. 4. 5. Категорія: 1-4 класи | Додав: Lana. Переглядів: 2182 | Завантажень: 759 | Рейтинг: 3.5/2. Всього коментарів: 0. Увійдіть


Контрольні роботи 4 клас. 1. Контрольна робота з математики №1. 4 клас. II семестр. Нова програма. 2. Контрольний преказ. Українська мова. 4 клас. II семестр. Нова програма. 3. Контрольна робота з математики. "Усні обчислення" 4 клас. II семестр. Нова програма. 4. Тематичний контроль з літературного читання за темами: "Міфи народів світу", "Біблійні легенди". 5. Контрольна робота №2 з природознавства "Материки та океани Землі". 4 клас. I семестр. Нова програма. 6. Контрольна робота №4 з природознавства "Тіла та речовини". 4 клас. II семестр. Но.


4 клас. Контрольна робота № 5. 28.01.2018, 16:17. ІІ семестр. Контрольна робота №5. Аудіювання (письмово). _ Полохливий гриб. 4 клас. Контрольна робота № 5. Свято української родини. Родинне свято в початкових класах. Літературне читання. 4 клас. Контрольна робота № 3. Літературне читання. 4 клас. Контрольна робота №2. Чат. 12:06. DeToja. Поздоровляю з успішною участю в обласному конкурсі Учитель Року. Оптимізму і наснаги в подальшій роботі. Щоб додати необхідна авторизація. Вхід на сайт.


Контрольна робота № 1. Аудіювання. І семестр. ВЕДМІДЬ І ПАВУЧОК Одного разу після довгої мандрівки лісом ведмідь заліз у свій барліг і глибоко заснув. А коли прокинувся, то побачив, що по його лапі повзе павучок. Загублені рукавички Товаришів у мене багато — у школі, в нашому класі й у сусідських дворах. Але найбільше дружу з Ігорем. Ми живемо в одному будинку й навчаємося в одному класі, і сидимо за однією партою. Яка в нас дружба — судіть з такої пригоди. Коли похолодало й випав сніг, Ігореві, щоб не мерзли руки, купили зелені вовняні рукавички, м’якенькі й теплі-теплі.


Контрольна робота з української літератури для 5 класу на тему “Міфи. Легенди. Перекази. Самостійна робота з біології на тему «Травлення у тонкому кишечнику» з теми «Харчування і травлення» (8 кл.) Опубліковано 23.04.2018. 5 / 5 ( 1 ). 8 клас / Біологія / Контрольні роботи / Середня освіта Один коментар.


контрольні роботи з української літератури, контрольные работи по украинской литературе, test papers of ukrainian literature. Документи: Завдання для контрольних робіт з української літератури [Текст] : 5 клас // Бібліотечка "Дивослова". Неділя, І. Тематичний контроль з української мови та літератури у 8-му класі [Текст] : українська література : 2 семестр / І. Неділя, Г. Чирко // Українська мова та література. – 2015. – № 23/24. – С. 70–81. Неділя, І. Тести для контрольних робіт [Текст] : українська література : [7 клас] / І. Неділя, Г. Чирко // Українська мова та література. – 2014. – № 18. – С. 27–41.


Підсумкова контрольна робота з математики 4 клас. МАТЕМАТИКА | Просмотров:621 | Загрузок:0 | Добавил:reznikovanadehda | Дата:08.05.2020 | Комментарии (0). Комбінована річна контрольна робота з природознавства. ПРИРОДОЗНАВСТВО | Просмотров:495 | Загрузок:0 | Добавил:reznikovanadehda | Дата:08.05.2020 | Комментарии (0). Контрольні роботи в 3 класі з української мови ІІ семестр. Контрольні роботи з української мови складено згідно нових вимог. УКРАЇНСЬКА МОВА | Просмотров:6564 | Загрузок:0 | Добавил:vika-bartosh | Дата:15.01.2017 | Комментарии (0) Автор: Бартош Вікторія Володимирівна. Література для Вчителя. Літній Табір Відпочинку. Програми для роботи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина