література на літо 8 клас зарубіжна

Зарубіжна література. 8 клас. Перелік творів для читання на літо. Дорогі мої школярі, ви успішно закінчили 7-й клас і перейшли у 8-й. Але роботи для вас менше не стало, навпаки – її побільшало. Твори будуть серйозніші, більші за обсягом і старіші за віком. Літо – найкраща пора, коли майже ніщо не завадить прочитати твори, які вам доведеться вивчати у 8-му класі. Шановні учні 8 класу! Пропоную вам ознайомитися та прочитати влітку твори видатних зарубіжних письменників. Пропоную прочитати як твори обов'язкого, так і твори позакласного читання. Твори для обов'язкового читання: 1) Рігвед.


Влітку під час відпочинку ти можеш гарно підготуватися до наступного навчального року – прочитати безліч цікавих книжок, рекомендованих Міністерством освіти й науки України до вивчення на уроках літератури. Тому пропонуємо тобі список літератури для обов’язкового читання. У нього ми не вносили невеличкі віршовані чи прозові твори. До речі, ці книги ти можеш взяти у нашій…


Перелік творів, що вивчаються в школі в 8 класі згідно чинної навчальної програми Міністерства освіти та науки України (зарубіжна література). Включає твори для самостійного та додаткового читання. На цій сторінці ви знайдете посилання на всі твори всіх авторів, які входять до чинної навчальної програми Міністерства освіти і науки України із зарубіжної літератури для 8 класу. Автори та їх твори подаються згідно з рекомендованим календарним планом навчання та розділені за рівнями: академічний рівень (рівень стандарту) та профільний рівень.


Ілюстрації на урок Зарубіжна література скачати. Тому, прочитавши великі твори, що вивчаються на уроках зарубіжної літератури, на літніх канікулах, можна зекономити час протягом наступного навчального року. Подано основні твори. Перегляд матеріалу. Отримати код. Михасик Лілія Олександрівна. Написати автору. 27.05.2020.


Злет людського духу в літературі доби відродження. Петрaрка Франчeско. “Книга пісень”: “Благословенні місяць, день і рік…”, “Як не любов, то що ж це бути може…”, “Щасливі квіти й благовісні трави”, “Де погляд ніжний, де чарівний вид…”, “Ні зоряних небес мандрівні хори…” Боккaччо Джовaнні. “Декамерoн” (1-2 новели за вибором учителя). Сервaнтес Саавeдра Міґeль, де. “Дон Кіхот” (І частина).


Підручники з зарубіжної літератури для учнів 8-х класів. Волощук, Слободянюк, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література (Кадоб'янська, Удовиченко) 8 клас. 30588. Кадоб'янська, Удовиченко, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література (Богосвятська, Ковальова) 8 клас. 32769. Богосвятська, Ковальова, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література (Паращич, Фефілова) 8 клас. 46009. Паращич, Фефілова, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література 8 клас Ковбасенко 2016. 109507. Ковбасенко, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література (Міляновська) 8 клас. 80273. Міляновська, Нова програма 8 клас. Зарубіжна література (Ніколенко, Туряниця) 8 клас. 112687.


Сайт про українську, зарубіжну літературу та методику викладання. 11 клас. Допомога з укр.літ. Бібліотека. Підручники. Художні твори. Мої презентації. Мої відео. Плейкасти. Список художніх творів з української літератури літератури на 10 клас. Іван Франко "Мойсей". Переказ. Панас Мирний. Життя і творчість. Презентація. І.Карпенко-Карий «Мартин Боруля».


Список літератури на літо. Любі діти! Читайте твори шкільної програми влітку. Тоді протягом навчального року ви будете менше навантажені, збережете собі вільні хвилини під час навчання і зможете більше уваги приділити іншим заняттям. 5 клас. Індійська народна казка “Фарбований шакал”. Японські народні казки “Момотаро, або Хлопчик-Персик”. 8 клас. 1. Міфи троянського циклу. 2. Гомер.


Зарубіжна література 8 клас. 26 видео 20 684 просмотра Обновлен 14 нояб. 2020 г. Ещё. Рішельєвський дистанційний. Рішельєвський дистанційний. Подписаться. 1. 7:57 Текущее видео. Зарубіжна література. 8 кл. Урок 1. Рішельєвський дистанційний. Рішельєвський дистанційний. • 2. 11:16 Текущее видео. Зарубіжна література. 8 кл. Урок 2.


Полные и качественные учебники по предмету Зарубіжна література 8 класс скачать онлайн. Доступно на ваших смартфонах. А поможет в этом им школьный учебник по данному предмету. У нас на сайте есть раздел підручники 8 клас зарубіжна література с такими книгами. Выбери нужный тебе учебник. В этом разделе ребята смогут выбрать нужное им цифровое пособие. Мы знаем, что в каждой школе изучают этот предмет по разным программам, именно поэтому опубликовали не одну книгу, а несколько. Все учебники можно скачивать и хранить на компьютерах и любых других современных мобильных устройствах. Возьмем книгу в школу на урок.


Зарубіжна література. Твори для обов'язкового читання. Твори для позакласного та самостійного читання. Шекспір В. "Сон літньої ночі", "Венеційський купець", "Король Лір". В. Шекспір "Гамлет", "Ромео і Джульєтта". Сааді "Вибрані вірші".


Підручники для 8 класу - Зарубіжна література. Англійська мова Вступ до історії Зарубіжна література Етика Інформатика Іспанська мова Література Математика Мистецтво Музичне мистецтво Німецька мова Образотворче мистецтво Основи здоров’я Природознавство Російська мова Трудове навчання Українська література Українська мова Французька мова РІЗНЕ. 6 клас.


Пропоную вам літературу на літо. Читання – спосіб засвоєння життєво важливої інформації, запорука успішної інтеграції особистості у світову культуру, у систему тих цінностей, норм, традицій, які характеризують суспільство. Уміння читати можна вважати не метою, а засобом для здобуття гарної освіти, а відтак – вищого соціального статусу, вищої якості життя. Список літератури із зарубіжної літератури. для 5 класу. Індійська народна казка «Фарбований шакал». Корнелія Функе. «Чорнильне серце». для 8 класу. Біблія. Старий заповіт (Створення світу.


Зарубіжна література 8 клас. На головну. Курси. Опції зарахування. Зарубіжна література 8 клас. Автор курсу: Шведа Людмила. Гості не мають доступу до цього курсу, зайдіть під своїм ім’ям.


Зарубіжна література. 5-й клас. Японські народні казки («Момотаро», «Іссумбосі»). Арабські народні казки: «Синдбад-мореплавець». Казки братів Я. і В. Ґрімм. Позакласне: Шарль Перро «Попелюшка», «Синя борода», «Кіт у чоботях», «Чарівниці», «Химерні бажання». О. С. Пушкін «Казка про мертву царівну і сімох богатирів». Позакласне: Рей Бредбері «Все літо в один день». Астрід Ліндґрен «Міо, мій Міо». М. Енде «Джим Ґудзик і машиніст Лукас». К. Нестлінгер «Конрад, або Дитина з бляшанки». 7-й клас. Билини київського циклу: «Ілля Муромець та Соловей-Розбійник». Англійські балади: «Король Лір і його дочки», «Як Робін Гуд став розбійником», «Поєдинок Робіна Гуда з Гаєм Гізборном».


help_outline. more_horiz. Зарубіжна література. 8 клас. Ірина Лукашевська. ●. 3 дня. Священні книги людства. Тут пока пусто. more_vert. Літо з книжками. Цікаво і повчально. Цікаво і повчально. more_vert. Література на 9 клас. Література на 9 клас. more_vert. Відродження.


Головна » Статті » Дистанційне навчання. 8 клас. Література на літо 8 клас. Література на літо. 8 клас. №. Автор.


«Зарубіжна література» підручник для 8 класу ЗНЗ. Міляновська Н.Р. ТОВ “Видавництвво “Астон”. «Зарубіжна література» підручник для 8 класу ЗНЗ. Паращич В.В., Фефілова Г.Є. ТОВ “Видавнича група “Основа”. «Зарубіжна література» підручник для 8 класу ЗНЗ. Ковбасенко Ю.І., Ковбасенко Л.В. ТОВ “Літера ЛТД”. «Зарубіжна література» підручник для 8 класу ЗНЗ. «Зарубіжна література для загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням філології» підручник для 8 ЗНЗ. Богосвятська А.М.І., Ковальова Л.Л. ДП ВСВ “Світ”. Електронні версії підручників для учнів 8-х класів. Електронні версії підручників для учнів 8-х класів. Українська мова 8 клас. Українська література 8 клас.


Підручники в електронному вигляді Зарубіжна література 8 клас дивитись і читати онлайн. Шкільні підручники за новою програмою у форматі PDF, DJVU. У цьому розділі присутні шкільні підручники з зарубіжної літератури для учнів 8 класу нова програма, які можна подивитись онлайн і читати з телефону, комп’ютера (ПК), планшета та Ipad. Всі підручники представлені в електронному вигляді (формат pdf та djvu). Зарубіжна література 8 клас Волощук, Слободянюк 2016.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина