самостійна робота з біології 7 клас ссавці

Біологічний калейдоскоп. Сайт вчителя біології Зміївської ЗОШ I-III ст.№ 2 Безручкової Світлани Вікторівни. «Природа оточує нас загадками, і спроби їх розвязання належать до найбільших радощів життя» У.Рамзай. Контрольна робота з теми «Ссавці». Варіант 1. І рівень ( по 0,5 балів). Позначте одну правильну відповідь. 1.Вкажіть ознаку, яка не властива еритроцитам ссавців: а) мають ядра б)численні. в)дрібні г)безядерні. 2.Укажіть ознаку,яка характерна тільки для дихання ссавців: а)здійснюється легеневими мішками; б)легені мають складчасту будову. в)крім рухів ребер диханню допомагає діафрагма г)на.


Мета: Ссавці. Різноманітність ссавців Мета: розглянути особливості внутрішньої будови ссавців у зв’язку з різними середовищами існування; знайти ускладнення в будові ссавців порівняно з плазунами; дати характеристику процесам розмноження і розвитку, турботи про нащадків; сформувати знання про сумчастих і яйцекладних ссавців; розвивати логічне мислення, творчу активність учнів; розвивати вміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки; виховувати ціннісні орієнтації на …


Різнорівневі тестові завдання з біології для 7 класу на тему «Ссавці». Завдання з однією правильною відповіддю 1. Тіло ссавців вкрите: A)) волосяним покривом; Б) роговими лусками; В) роговим пір’ям; Г) кістковими лусками. 2. Ссавці мають шийні хребці у кількості: A)) сім; Б) шість; в) вісім; Г) дванадцять. 39 Установіть послідовність дихальних рухів ссавців, починаючи з вдиху. A) Об’єм грудної порожнини збільшується; 2 Б) повітря надходить у легені; 3 в) об’єм грудної порожнини зменшується, повітря «виштовхується» з легень назовні; 5 Г) міжреберні м’язи і м’язи діафрагми скорочуються; 1 Д) м’язи розслаблюються.


1-класс 2-класс 3-класс 4-класс 5-класс 6-класс 7-класс 8-класс 9-класс 10-класс 11-класс. Решебники для 7-го класса. Учебники для 7-го класса. Решебники за 7 класс > Біологія > К.В. Кот. К.В. Кот. Самостійні роботи. Самостійна робота 1. Самостійна робота 2. Самостійна робота 3. Самостійна робота 4. Самостійна робота 5. Самостійна робота 6. Самостійна робота 7. Самостійна робота 8. Самостійна робота 9. Самостійна робота 10.


Клас Ссавці, або Звірі, поділяють на дві групи: Першозвірі (Яйцекладні) та Справжні звірі (Живородні). Більшість сучасних видів ссавців належить до Справжніх звірів. За наявністю плаценти серед них виділяють Нижчі звірі (Сумчасті) та Вищі звірі (Плацентарні). Робота з підручником. (групова робота). І група – опрацьовує матеріал про Першозвірів та робить доповідь. ІІ група - Нижчі звірі. ІІІ група - Вищі звірі. Отже, клас Ссавці поділяють на дві підлеглі групи, які? -Першозвірі та Справжні звірі. 3. Яке значення ссавців у природі та житті людини? . 1. Самостійна робота з ілюстраціями: ст. __ 2. Запитання: – Як класифікують ссавців? (за якими ознаками?) (кількість зубів та їх функції, наявність матки та плаценти, їх розвиток).


Загальна характеристика класу Ссавці. Малюнок 1. Різноманітність ссавців. Клас Ссавці - це високоорганізовані представники типу Хордові. Визначальною ознакою ссавців є вигодовування своїх малят молоком, яке виробляють особливі молочні залози. Ссавцям притаманний високий рівень розвитку нервової системи, зокрема головного мозку. Це зумовлює складну поведінку тварин і дає їм змогу добре пристосовуватися до мінливих умов середовища. Ссавці, як і птахи, - теплокровні тварини. Їм притаманні різноманітні досконалі механізми теплорегуляції, унаслідок чого температура тіла певною мірою не залежить від.


Біологія : підруч. для 7 класу загальноосвіт. навч. закл. / Н. В. Запорожець, І. І. Черевань, І. А. Воронцова; за ред. К. М. Задорожного. — Х. : Вид-во «Ранок», 2015. interactive.ranok.com.ua. І семестр. Тематична контрольна робота № 1. № Розділ/тема. Зміст навчального матеріалу. Джерела інформації. 1 Вступ. Основні відмінності тварин від www.youtube.co. рослин та грибів. ogiya/seredovische-. Ссавці. isnuvannya.html. [розглядаються особливості будови, способу життя, різноманітність, роль. у природі та значення в житті. людини тварин зазначених груп]. Основні поняття і терміни. Вид хордові. ІІ семестр Тематична контрольна робота № 3.


Контрольна робота 2. ВАРІАНТ І. 1. Який з представників належить до хрящових риб? Г манта. 2. За допомогою якої структури кісткові риби здатні сприймати рух води та течію? В бічної лінії. 3. Представником хвостатих амфібій є: А тритон. 4. Хто з представників амфібій належить до змій? Б вуж. 5. Який з птахів належить до перелітних? В лелека. 6. Яка з тварин є представником однопрохідних ссавців? В єхидна. 7. Установіть відповідність між структурами та представниками хребетних тварин, яким вони притаманні: 1 потові залози — А вовк 2 пір’я — Б пінгвін 3 зяброві кришки — Г сом 4 резонатори — В ква.


Підручник з Біології. 7 клас. Соболь - Нова програма. Ссавці - це «молочні брати» людини. Дитяча енциклопедія. § 33. ссавці, їхня різноманітність та значення. Основні поняття й ключові терміни: ССАВЦІ. Зуби. Матка. Самостійна робота з ілюстраціями. 1. Розгляньте зуб і визначте його основні частини. Зверніть увагу на те, чим покриті частини зуба.


Цілі: розглянути біологічні особливості яйцекладних і сумчастих; розвивати вміння визначати ознаки розвитку ссавців. Очікувані результати: учні . 1. Самостійна робота з підручником, доповнення конспекту в разі необхідності. 2. «Дослідники». 1) Складіть порівняльну характеристику першозвірів, сумчастих і плацентарних. Конспекти уроків із біології 7 клас [23]. Конспекти уроків із біології 7 клас (нова програма) [18]. Конспекти уроків із біології 8 клас [24]. Конспекти уроків із біології 8 клас (нова програма) [17].


Біологія (тести, контрольні роботи). 6 клас. 7 клас. 8 клас. 9 клас. Географія (тести, контрольні роботи). 7 клас. Природа не має органів мови, але створює мови і серця, за допомогою яких говорить і відчуває - Вільям Шекспір. Č. Тести Тема 1. Різноманітність тварин (Хордові)(Ссавці).zip.


Клас Ссавці. Внутрішня будова. Особенности: 1. 7 шийних хребців. Немає воронячих кісток. 2. Альвеолярні легені. 3. Дихальні руху за рахунок міжреберних м'язів і діафрагми (куполовидна м'яз, відокремлює грудну і черевну порожнину). 4. Зуби диференційовані: різці (відкушують їжу), ікла (утримують), корінні (подрібнюють). 5. Теплокровні (як і птахи), серце 4х камерне, 2 кола кровообігу. Хід роботи. Розгляньте малюнки скелетів різних груп тварин, дайте відповіді на питання: 1.Скільки відділів має скелет хребетних тварин? Назвіть їх. 2. У яких тварин відсутній скелет кінцівок? Як у них називається 3й відділ? 3. У яких тварин немає ребер? 4. Скільки відділів хребта у риб? Назвіть ці відділи.


Відповіді Зошит контроль Біологія 7 клас Кот. ГДЗ. Підручник Біологія 7 клас Остапченко 2020. Відповіді Біологія 7 клас Остапченко 2020. учебник. Смотреть ГДЗ (решебник) онлайн . Основи охорони природи№ Стр. 233 - 244. ПРАКТИЧНІ РОБОТИ + ТЕСТИ№ ПР1 - ПР7; Тести 1-4. Поделиться: Аналоги другого года издания. Підручник Біологія 7 клас Остапченко 2020. Відповіді Біологія 7 клас Остапченко 2020. Если есть вопросы или пожелания пишите в комментарии: О ПРОЕКТЕ.


Інтернет-магазин Ранок - 10 000 книг українською та російською мовами. Тут можна купити книгу на будь-який смак. Дитячі книги. Казки, скоромовки, книжки-панорамки, альбоми для наліпок. Книжки для підготовки до школи. Світові бестселери. Великий вибір кулінарних книг. Наочні посібники. Розвиваючі ігри. Набори для творчості. Навчальна література. Енциклопедії. Словники. Сезонні акції та знижки на кращі книги. Доставка книг поштою або кур’єром. Найактуальніші новини для викладачів у «Клубі вчителів».


Уся готова домашня робота для 7 класу з біології на нашому сайті! Постійні оновлення ГДЗ для 7 класу з біології! . ГДЗ: готові домашні завдання для 7 класу з біології. Робочий зошит. К.М. Задорожний. Адже на цьому етапі ви будете вивчати зоологію, а, значить, все, що пов’язано з комахами, птахами, ссавцями і плазунами. Це цілий світ поруч із нами, про який багато можна прочитати у підручнику і почути з слів учителя. А вже на основі вивченого будете писати самостійні й контрольні роботи, даючи відповіді на різні запитання. Дуже важливо орієнтуватися в основних поняттях, щоб уміти відтворити цілісну зоологічну картину. Якщо не вдається самостійно це зробити – решебник допоможе.


Дата - , клас 7, вчитель Гончарук С.А. Тема: Різноманітність ссавців. Мета уроку: навчальна: поглибити знання учнів про різноманітність ссавців, з’ясувати їх значення в екосистемах; Розвиваюча:розвивати вміння порівнювати, аналізувати, висловлювати свою думку; Виховна: формувати екологічно-цілісну орієнтацію в плані взаємин людини і навколишнього природного середовища. Очікувані результати: учні наводять приклади різних видів ссавців, види ссавців, поширених в Україні та їхній місцевості; характеризують різноманітність ссавців, їхню роль в екосистемах та значення в житті людини. Обладнання: фо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина