технологія приготування супу молочного з макаронними виробами

Суп молочний з макаронними виробами. Макаронні вироби варять до напівго- товності (макарони —15-20 хв, локшину — 10-12, вермішель — 5-7 хв), воду зливають, а макарони кладуть у киплячу суміш молока й води і, періодично помішуючи, варять до готовності, додаючи сіль, цукор. Макаронну засипку ("зірочки", "алфавіт", "вушка") відразу засипають у кипляче молоко або суміш молока з водою, додають сіль, цукор, варять до готовності. Подаючи на стіл, наливають суп у тарілку, кладуть шматок вершкового масла. Молоко — 700, вода — 220, макарони, локшина домашня, вермішель, фігу.


Макаронні вироби (локшина, локшина домашня, вермишель, фігурні вироби) варять у воді до напівготовності (макарони – 15.20 хв; локшину – 10.12 хв; вермишель – 5.7 хв), воду зливають, а макаронні вироби закладають в киплячу суміш молока і води і, періодично помішуючи, варять до готовності, кладуть сіль, цукор. При подачі заправляють маслом вершковим. Рис. 19 Технологічна схема приготування молочних супів. Суп молочний з крупою. Рисову, кукурудзяну, гречану, ячневу, перлову крупи, пшоно, пластівці вівсяні “Геркулес” варять в підсоленій воді до напівготовності 10.15 хв. Борщ готують аналогічно з технологією борщу холодного, тільки без сметани. Борщ холодний український.


2. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ молочних супів. Молочні супи готують на цілісному молоці, з додаванням води, а також зі згущеного та сухого молока. Ці супи наготовлюють із крупами, макаронними виробами і овочами. Макаронні вироби, крупи з цілих зерен і овочі погано розварюються у молоці, тому їх спочатку варять до напівготовності у воді, а потім в молоці. Крупи мелкодробленим і манну відразу засипають у кипляче молоко. Молочні супи варять невеликими порціями, так як тривале зберігання погіршує колір, запах і смак супу. Вершкове масло кладуть у казан або тарілку безпосередньо перед відпусткою. Суп м.


Легкий молочний суп з макаронами особливо подобається самим маленьким гурманам. Таке перше блюдо виходить ситним, готується швидко, а до його складу входять тільки прості доступні і недорогі продукти. Дитячий молочний суп можна пропонувати вже малюкам старше 1 року. Класичний молочний суп з макаронами. Склад продуктів . Щоб приготувати молочний суп з макаронами, насамперед потрібно вилити в каструлю холодну воду. Приблизно на 1 см вище дна. Залити до води холодне молоко. • Покрокове приготування в мультиварці обговорюваного страви припускає використання саме дрібної вермішелі. Якщо використовуються інші макаронні вироби, то час варіння потрібно збільшити. З додаванням картоплі.


Молочні супи готують з макаронними виробами, крупами і овочами на незбираному молоці або суміші молока з водою(40% води, 60% молока). Крім натурального молока, для супів можна використовувати молоко згущене стерилізоване без цукру, молоко коров'яче незбиране сухе. Макаронні вироби, крупи з цілих зерен і овочі погано розварюються у молоці, тому їх спочатку варять до напівготовності у воді, а потім у молоці. Молочні супи варять невеликими порціями, оскільки при тривалому зберіганні погіршуються колір, запах, консистенція і смак. Готовий суп заправляють вершковим маслом або маргарином. Суп м.


Молочні супи готують з крупами, макаронними виробами, домашньою локшиною, галушками, овочами. Макаронні вироби, крупи з цілих зерен і овочі погано розварюються у молоці, тому їх спочатку варять до напівготовності у воді, а потім у молоці. Норма закладання солі на 1000 г молочного супу 6 г. Суп молочний з макаронними виробами. Макаронні вироби варять до напівготовності (макарони – 15-20 хв., локшину – 10-12, вермішель – 5-7 хв.), воду зливають, а макарони кладуть у киплячу суміш молока й води і, періодично помішуючи, варять до готовності, додаючи сіль, цукор. 10. Доцяк В.С. Українська кухня: Технологія приготування страв. К.: Вища шк., 1995. - 550 с.


Завантажити безкоштовно Схема-плакат, роздатковий матеріал: Технологія приготування молочних супів: Суп молочний з макаронними виробами; Суп молочний з гарбузом і крупою; Суп молочний з крупою. Суп молочний з макаронними виробами; Суп молочний з гарбузом і крупою; Суп молочний з крупою.


2. Технологія приготування молочних супів. 3. Характеристика устаткування, інвентарю, посуду. Правила експлуатації і безпеки. Ці супиприготавливают з крупами, макаронними виробами і овочами.Макаронние вироби, крупи з цілих зерен й овочі поганоразвариваются в молоці, тому їх спочатку варять до напівготовності у питній воді, потім у молоці.Крупимелкодробление і манну відразу засинають в кипляче молоко. Молочні супи варять невеликими порціями, тому що тривале зберігання погіршує колір, запах та смак супу. Вершкове масло олію кладуть до котла чи тарілку безпосередньо перед відпусткою. Суп молочний з крупою.


Рецепти молочного супу. Багато людей звикли до супчику з вермішеллю і помилково вважають, що це єдиний можливий варіант такої страви. Однак гурмани можуть оцінити переваги рибного блюда, або ж поласувати овочевий юшкою, зварені на молоці. Такі рецепти урізноманітнюють будь меню. Діти ж будуть раді солодкого молочного вермишелевому супу або легкому картопляного. З вермішеллю. Суп з ріжками – це один з варіантів приготування страви з макаронних виробів. Можна використовувати сухе молоко і трохи вершків. Замість рожков можна покласти спіральки, завитки, зірочки або будь-які інші різновиди макарошек. Важливий момент: ріжки потрібно заздалегідь відварити у воді, а потім покласти в молоко.


Технологія приготування: Макаронні вироби варять в підсоленій воді до напівготовності воду зливають, а макаронні вироби кладуть в киплячу суміш молока та води і, періодично помішуючи, варять до готовності, кладуть сіль цукор. При подачі заправляють розтопленим вершковим маслом. ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА. Найменування страви: Суп молочний з манною крупою. Підстава: Збірник рецептур страв для харчування школярів. К.: Техніка, 1987, ст. 88.


приготування: Суп молочний з макаронними виробами - відмінний суп на сніданок, приготувати просто, рецепт у страви такий: Макаронні вироби перебрати, всипати в посуд з киплячою водою і варити не більше 3-5 хвилин, потім відкинути на сито, дати воді стекти і закласти в киплячу молоко (з доданою до нього по нормі водою). Варити макаронні вироби до готовності. Перед закінченням варіння в суп додати сіль і цукор. При відпустці в тарілку з супом покласти шматочок вершкового масла. Суп молочний з макаронними виробами готовий! Приємного вам апетиту! Енергетична цінність


Технологія приготування. Макаронні вироби варити у воді до півготовності (макарони – 15-20 хв., спагеті – 10-12 хв.), воду злити, а макаронні вироби покласти в киплячу суміш молока та води і варити до готовності. Додати сіль, вершкове масло. Правила відпуску У глибоку столову тарілку, нагріту до 40°С, налити суп, зелень покласти острівцем. Консистенція м’який макаронний виріб. Інструкційна картка Найменування страви: «Суп молочний з макаронними виробами». Малюнок Порядок приготування страви. Макаронні вироби варити у воді до півготовності. Воду злити. Макаронні вироби покласти в киплячу суміш молока та води і варити до готовності. Додати сіль, вершкове масло.


Зазвичай це блюдо подавалося солодким з великими макаронними виробами. Я не буду пропонувати готувати. Інгредієнти для приготування молочного супу з вермішеллю: Філе куряче – 2 кілограми. Чебрець сухий – 1 чайна ложка. Перець чорний мелений – за смаком. Цибуля ріпчаста великого розміру – 2 штуки. Свіжий селера (черешки) – за смаком. Локшина яєчна широка – 100-200 грам.


Нетрадиційні (нестандартні) уроки — це імпровізоване, але добре проду¬мане заняття, яке має своєрідну структуру. Вони цінні своєю оригінальністю і розвиваючим та виховним ефектами. Урок, проведений нестандартно, стимулює творчість учителя і його вихо¬ванців, створює сприятливі умови для співробітництва учнів один з одним і з учителем. До таких уроків слід готуватись особливо ретельно, а тому нетра¬диційні уроки проводяться не так вже й часто. Презентація на урок Різне скачати.


М'ясо свинини нарізують кубиками і обсмажують з цибулею. Попередньо замочену квасолю варять. Огірки припускають. Окремо готують соус червоний основний. М'ясо, смажене з цибулею, заливають невеликою кількістю соусу і тушкують до розм’якшення м’яса. Потім додають варену квасолю, припущені огірки, решту соусу і тушкують ще 10-15 хв.


Асортимент і технологія супів. Супи сприяють збудженню апетиту й активують діяльність травних залоз. Це пояснюється наявністю в більшості супів екстрактивних речовин. Калорійність супів, як правило, невелика, проте харчова цінність підвищується овочами, що збагачують супи вітамінами й мінеральними речовинами. Продукти, що використовуються для приготування супів, за якістю повинні відповідати вимогам нормативно-технічної документації. Вихід супів становить 500, 400, 300 або 250 г. Супи класифікують за декількома ознаками. Супи заправні й молочні з макаронними виробами при тій же температурі зберігають не більше 0,5.0,7 год. Супи на бульйонах і відварах.


Молочні супи готують на незбираному молоці або суміші молока з водою. Молочні супи готують з макаронними виробами, крупами, овочами, домашньою локшиною, галушками. Макаронні вироби, крупи (крім манної) з цілих зерен (овочі погано розварюються у молоці, тому їх спочатку варять до напівготовності у воді, а потім – у молоці). Варять молочні супи невеликими порціями, оскільки при тривалому зберіганні погіршується колір, запах, смак, консистенція. Готовий суп заправляють вершковим маслом. 3.7. Бракераж готових страв


Молочні супи готують на цільному молоці чи суміші молока і води. Супи готують з макаронними виробами, крупами, овочами. Макарони, крупи із цільних зерен, овочі, погано розварюються в молоці, тому їх спочатку варять до напівгото-вності у воді, а потім в молоці. Супову засипку варять в молоці. Молочні супи готують невеликими порціями, тому що при зберіганні їх колір, консистенція, запах і смак погіршуються. 3. В чому полягають особливості технології приготування заправних. супів? 4. Які особливості рецептурного складу боршш, шів, розсольників, солянок? 5. Які існують способи підготовки буряків для приготування бортів. 6. Яким чином формується однорідна стабільна консистенція пюре. подібних супів?


15. Молочні супи Молочні супи готують З крупами З овочами З макаронним и виробами. 16. Основа молочних супів Натуральне молоко Згущене молоко без цукру Суміш молока і води Сухе молоко. 17. Макаронні вироби(окрім супової засипки), крупи(искл: манна, будь-хто дрібно подрібнена) і овочі погано розварюються в молоці, тому їх спочатку проварюють у воді 3-7 хвилин. Якщо молочний суп готується на молоці, розбавленому з водою, то макаронні вироби і крупи можна не проварювати. У готовий молочний суп кладуть сіль або цукор, відпускають з вершковим маслом. 18. Солодкі супи • Для.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина