технологія eq boost в козлова

У книзі описується авторська методика EQ-Boost Валерії Козлової, українського експерта з EQ в бізнесі з досвідом понад 15 років. EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Бізнес, кар'єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє управляти власними емоціями та моделювати їх в інших. Читати далі. Замовити.


Валерія Козлова - експерт із практичного застосування емоційного інтелекту в бізнесі, авторка технології EQ-Boost.Викладач Львівської бізнес-школи, тренерка . Валерія Козлова. Емоційний інтелект в бізнесі. Валерія Козлова. Емоційний інтелект в бізнесі. 60 подписчиков. Подписаться.


Нещодавно у Видавництві Старого Лева вийшла друком книжка Валерії Козлової, експертки з емоційного інтелекту, менторки, лекторки LvBS УКУ, «Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті». Це видання покликане навчити нас використовувати свої емоції, щоб здійснити потужний ривок в бізнесі, кар’єрі та житті. Книжка містить мінімум теоретичних підводок і максимум практичних порад – такий формат подачі контенту дає можливість прочитати її протягом подорожі у потязі чи літаку. У захоплених відгуках тих, хто вже випробував технологію на собі, часто звучить фраза: «Най.


Купити книгу Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті Козлова Валерія в інтернет-магазині Видавництва Старого Лева ✓ Швидка доставка по Україні та за кордон. Бізнес і саморозвиток. Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Паперова книжка. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Автор: Козлова Валерія. Дизайн обкладинки: Подолянчук Дмитро. Серія: Бізнес і саморозвиток.


Валерія Козлова. Технологія EQ-BOOSt. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Валерія Козлова. Технологія EQ-BOOSt. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті / Валерія Козлова. А, може, навпаки — довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати — і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко. Бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі.


【Валерія Козлова. Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті】в інтернет-магазині Ашан ⭐ АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ ⭐ Кращі ціни ✅ Купуйте на сайті auchan.ua ➤➤➤ Забирайте в магазинах по Києву та України або на Новій Пошті. Немає товарів для порівняння. Скористайтеся пошуком або меню сайту, виберіть і додавайте їх в список порівняння. Список бажань. Щоб додати товар до обраних, будь-ласка, авторизуйтесь на сайті.


Валерия Козлова Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Все предложения продавца. В наличии. Нова Пошта. 173 UAH 173 грн. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі. Отзывы о компании Лавка Бабуин. 92% положительных из 88 отзывов.


Козлова В. Технологія EQ-BOOST. Головна. Новинки книг. Козлова В. Технологія EQ-BOOST. Ухвалюєте рішення на емоціях, а потім шкодуєте про його наслідки? А, може, навпаки — довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати — і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко. Бізнес, кар’єра, як і все наше життя — це передусім емоції. Перемагає той, хто розуміє себе, вміє керувати власними емоціями і моделювати схожі емоції в інших. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищ.


Козлова Валерія: Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті - купить недорого с доставкой по Украине, в магазине Мудрый Филин, по цене 159 грн. Козлова Валерія: Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті теперь в вашей корзине покупок. К сравнению В избранное.


Книга Валерія Козлова «Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті.» Прочитана раз, стан ідеальний. 175 сторінок. Видавництво Старого Лева. Книга дуже цікава, чи. Книга Валерія Козлова «Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті.» Прочитана раз, стан ідеальний.


Лучшая рецензия на книгу. Валерія Козлова Технологія EQ-boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі і житті Валерія Козлова 978-617-679-694-7. uvarovr uvarovr написал(а) в рецензиях. Пожаловаться. Ця книга буде цікава всім, хто: займається постійним саморозвитком, шукає дієві інструменти для роботи свого бізнеса, намагається розширити горизонти свого бачення і можливостей. Попри малий розмір, книга поєднує історичн довідки, наукові обгрунтування, а також практичні рекомендації до використання в бізнесі, на роботі, чи в повсякденному житті.


Описание Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті - Козлова Валерія (9786176796947). Ухвалюєте рішення на емоціях, а потім шкодуєте про його наслідки? А, може, навпаки — довго зважуєте всі «за» і «проти», підраховуєте, намагаєтеся спрогнозувати — і втрачаєте шанс, бо варто було довіритися інтуїції й прийняти рішення швидко. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі. Характеристики Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті - Козлова Валерія (9786176796947). Раздел. Познавательные и развивающие книги.


«Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект в бізнесі та житті», которую написала Валерия Козлова, преподаватель Львовской бизнес-школы, теперь доступна на сайте первой украинской аудиобиблиотеки АБУК. Голосом книги стал Дмитрий Хоркин, генеральный продюсер UA: Українське радіо. «Моя книга в аудиоформате вышла как раз в тот момент, когда многие из нас, особенно владельцы и СЕО компаний, ищут ответы на сложные вопросы: Как бизнесу выстоять в кризис? Как разговаривать с командой? Стоит ли сейчас отказываться от планов и целей?


нова пошта (согласно действующего законодательства страны проживания продавца). Описание: Валерія Козлова "технологія eq boost.Як використати емоційний інтелект. Другие лоты продавца. 2 штуки в словари, английско-русский англо-русский. 0.01 $. А. Гультяев Самое главное о. Запись CD и DVD.


EQ-Boost — авторская технология Валерии Козловой. Основана на подключении рационального типа мышления к эмоциональному. EQ-Boost рассматривает концепцию EQ как максимально быстрый путь к избавлению от стоперов у владельцев, команд и компаний. РАЗДЕЛ: Бизнес. бизнес. аудио. книги. Новости по теме: Запорожский завод по производству кваса начал производить дезинфекционные средства.


Учасники: Валерія Козлова, авторка книги, власниця компанії Corporate EQ, експерт з EQ в бізнесі; Ярина Бойчук, CEO LvBS; Мар’яна Савка, співвласниця і головна редакторка «Видавницта Старого Лева»; Павло Гайдай, CEO та власник Avtologistika & Supply Net Company; Ігор Блистів, модератор дискусії, викладач LvBS, випускник програми Key Executive MBA LvBS та менторської програми LvBS. Під час презентації відбудеться дискусія на тему «Емоції в бізнесі, як драйвер зростання компанії».


Козлова В. Технологія EQ-BOOST. 173 грн. Задать вопрос продавцу Сделать предложение. У цій книжці про те, як скористатися особливою авторською методикою бізнес-тренера Валерії Козлової, щоби підвищити рівень свого емоційного інтелекту та досягти успіху в житті та бізнесі. Тип сделки: Предоплата.


Технология EQ-BOOST. Как использовать эмоциональный интеллект в бизнесе и жизненные Козлова Валерия КХ [9786176796947]. Основная информация. Характеристики. Отзывы. Фото и видео. Технология EQ-BOOST. Как использовать эмоциональный интеллект в бизнесе и жизненные Козлова Валерия КХ [9786176796947]. Код товара: 01984053. Наличие: Есть на складе.


Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті. Код товару : 168526. Залишити відгук. Aвтор. Козлова В. Видавництво. Валерія Козлова - викладач LvBS, засновниця та керівниця консалтингової компанії Corporate EQ, яка спеціалізується на впровадженні результат-орієнтованих рішень для корпоративних команд. Отримала вищу освіту у сфері медицини, психології та психотерапії. Вивчала Behavioral Approach та System Approach у двох закордонних проектах у Швеції та Польщі. Навчалась у Санкт-Петербурзькому Гештальт Інституті (2011) та Московському Гештальт Інституті (2005-2011). Експерт-першовідкривач теми практичного використання EQ в командах і компаніях для розвитку бізнесу.


Валерія Козлова — викладач Львівської бізнес-школи (LvBS), експерт з емоційного інтелекту. Має 20 років досвіду в дослідженні чинників, які прискорюють бізнес-процеси і приводять до результату. Автор Lean-EQ method, базованого на підключенні емоційного інтелекту (EQ) як системи мислення. Має більше 8 років викладацької діяльності. Валерія виступає запрошеним експертом Leadership Development Program в SoftServe. Є ментором власників IT-компаній і стартапів. Протягом декількох років виступала ментал коучем учасниці Олімпіади Rio 2016.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

чудо пропись илюхина 3 часть ответы стр 31

японское шоу угадай где твоя жена

гдз математика 1 клас робочий зошит листопад відповіді 2 частина